Aktiv handel på börsen

BLOGG / Permalink / 0
Att aktivt handla på börsen är som att åka berg- och dalbana, man vet inte vad som står bakom nästa krön.

Det är därför jag är så kortsiktig i min handel, med devisen "många bäckar små". Hellre att jag tar hem en mindre vinst än ingen alls eller att jag går med förlust, såklart. Så länge jag håller mig till min plan och inte tappar mig själv för att jag för tillfället fått lite luft under vingarna. Om jag nu skulle få lite luft under vingarna och jag får en väldigt bra vinst i ett trade så har jag troligtvis tagit för stor risk.

För att hålla koll på mitt risktagande och hur stora positioner jag ska ta, så brukar jag tänka att då jag är nöjd, är när det inte känns hissnande bra eller förskräckligt dåligt, jag vill vara lite halvnöjd, då ligger jag på en bra risknivå.

Har jag lite halvt hjärtklappning, så är risken på tok för hög. När vinsten inte känns så kraftig och jag är halvnöjd så ligger mitt risktagande på en bra nivå.

 

 

 
 
 

 

Ha en bra dag :)!

Företaget

FÖRETAGET / Permalink / 0
Hjärtner & Partner erbjuder kurser inom privatekonomi, Personal Finance Management.
Vi erbjuder kurser med fokus på kortsiktig aktiehandel, daytrading och swingtrading.
Kurserna är exklusiva med max 6 stycken deltagare, på så sätt blir det maximal fokus på just dig så att du lär dig så mycket som möjligt.
Kurserna är uppbyggda på ett lätt sätt så att man skall förstå och komma igång direkt, man behöver alltså inte ha någon förkunskap.
 
 
 
 
 info@hjartnerpartner.se 
patricia@hjartnerpartner.se
Till top