Nytt samarbete

BLOGG / Permalink / 0
Jag är så glad över att ha träffat Terese Lann Welin, som jobbar med projektet "My period is awesome".
Vi har nu inlett ett samarbete i form att jag förvaltar en aktieportfölj där all vinst kommer att skänkas till detta projekt.
Detta projekt som Terese driver känns viktigt för mig att stötta då hon gör ett fantastiskt arbete.
 
My Period is AWESOME verkar i Södra Afrika och delar ut hållbara mensskydd till mensare som behöver och utbildar alla i klassrummet om mens, pubertet och mänskliga rättigheter (SRHR). På så sätt minskar antalet avhopp, förbättrar skolresultaten och öka tryggheten i skolorna.
 
 
 
 
 
 

 

Tradingcenter

BLOGG / Permalink / 0
Den 4:e december startar äntligen Hjärtner & Partner tradingcentret. Vilket jag ser framemot då jag länge har saknat en plats dit man kan gå för att jobba men även utbyta strategier och pepp med andra aktieintresserade människor. Nu har jag därför skapat en sån miljö som jag själv skulle vilja arbeta i. 
Det är just nu bara decembers datum som finns på hemsidan att anmäla sig till, men inom kort kommer jag att publicera fler datum.
 
För mer information och anmälan hittar du här.. 
 
 
 
 
 
 

Aktieresa till Kroatien

BLOGG / Permalink / 0
Missa inte vår aktieresa den 9-16 maj 2018, som vi ordnar i samarbete med ID CHOICE, det kommer att bli fokus på kortsiktg aktiehandel och trading.

Upplägget är 3 timmar kurs på vardagsförmiddagarna torsdag och fredag, med möjlighet att stanna kvar och trada efter kurstiden. Måndag och tisdag kommer vi att praktisera trading. Vi planerar även en dagsutflykt till Split och ett dagsbesök till den magnifika nationalparken Krka. Eftermiddagar kommer vi att spendera vid stranden, pooltaket och i den mysiga staden Trogir tillsammans med andra aktieintresserade deltagare.

Det är ett fåtal platser kvar.  Sista anmälningsdag är 15 januari 2018. FULLBOKAD

För mer information och anmälan, klicka här..

 

 
 
 
Till top