Avanza Placera

BLOGG / Permalink / 0

Läs om Susanne som lever sin dröm. Intressant intervju i Avanza Placera.

 

"Att kunna försörja sig på sin egen aktiehandel är en dröm för många, men bara ett fåtal personer i Sverige kan livnära sig på daytrading, av dem är majoriteten män. Men allt fler kvinnor får upp ögonen för yrket. Susanne i Stockholm är en av en av dem.

Det var i mitten på 90-talet som hon fick möjlighet att köpa optioner genom sin dåvarande arbetsgivare. När börsintroduktionen skedde visade det sig vara en av hennes bästa investeringar någonsin."

Läs mer här

 

 
 
 
 

 

 

Projektet - My period is Awesome

BLOGG / Permalink / 0
Jag är så glad över att ha träffat Terese Lann Welin, som jobbar med projektet "My period is awesome".
 
My Period is AWESOME verkar i Södra Afrika och delar ut hållbara mensskydd till flickor som behöver och utbildar alla i klassrummet om mens, pubertet och mänskliga rättigheter (SRHR). På så sätt minskar antalet avhopp, förbättrar skolresultaten och ökar tryggheten i skolorna.
 
Vi har nu samarbetat i 1 år och det känns fortfarande lika roligt och bra att sponsra detta projekt där 100% av all  vinst går till för att förändra och förbättre för ungdomarna 
Pengarna som jag ger till projektet kommer från en privat aktieportfölj som jag förvaltar för att kunna sponsra deras projekt. 
När tid ges så kommer jag såklart att åka ner för att titta på de skolor och hälsa på deras fanastiska personal som är på plats och jobbar med detta projekt.
  
 
 Här ser ni utveckligen för portföljen sedan start för 1 år sedan.
 
 
 
Till top