Workshop

BLOGG / Permalink / 0
Häromdagen satt jag och tre kvinnor och tradeade vilket var väldigt inspirerande!
Att hämta energi, pepp och inspiration är viktigt! Vi pratade mycket om vad man gör när man fastnat i en aktie, alltså när man är back. Ska man sälja av eller stanna kvar i positionen?
 
Jag tycker att varje aktieaffär som man gör, bör ha ett syfte och tidshorisont, är det långsiktigt eller kortsiktigt, utdelning eller trading? Vilken säljkurs hade man tänkt sig från början att sälja på? Många av dessa frågor kanske man inte tänkt på tills man sitter där och inte vet när eller om man ska sälja iväg och ta hem en vinst/ förlust. Oftast kommer dessa tankar när man ligger back, för ligger man på plus så kanske man inte reflekterar så mycket över det.
 
Jag vet att många som handlar med aktier har som syfte att få en guldkant på vardagen men även spara till pension, resa, lägenhet/hus, ja listan kan göras hur lång som helst med vad folk har för syfte med sitt sparande.
 
Ta tex pensionen; drömmer du om att ligga på en varm strand och njuta av pensionen, eller sitta hemma och vända varenda krona? Drömscenariot är inte ouppnåeligt, men det krävs lite planering. Det är dags att se över nuläget, måla upp önskeläget och hitta vägen dit. Det krävs en pensionsstrategi helt enkelt.
 
Jag tänkte därför att; varför inte göra en workshop där man skriver ner och får hjälp med hur man kan tänka och agera; hitta DIN strategi och DITT syfte och DIN tidshorisont :)
 
Så den 19:e mars kl.11-13 anordnar vi en workshop i Stockholm. Denna dag är kostnadsfri och vi bjuder på lunch.
Anmälan; det är nu fullbokat.
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top