Online-kursen

Nu publiceras snart online-kursen, för mer information samt kursinnehåll finner ni här.
Anmäl er till nyhetsbrevet om ni vill få information till mailen när kursen publiceras :)
 
 
 
 

Har du handlat med aktier under några år men svårt att nå nästa nivå? Känner du dig osäker på när köpa och sälja en viss aktie? Saknar du en plan och strategi och har lätt för att bli girig? Kanske drömmer du om en framtid där du kan försörja dig på daytrading, styra din egen tid och få pengarna att räcka till en guldkantad pension. Då är detta kursen för dig!

 

I den här kursen lär jag, Patricia Hjärtner, dig mina bästa tips från 20 år som daytrader, vilka har möjliggjort för mig att försölja mig på enbart daytrading och på så sätt få mer tid över till familj, yoga och vänner.

 

Målet med kursen är att du ska ta ett stort kliv mot att kunna försörja dig på daytrading. Efter kursen kommer du ha en plan med din handel och en tydlig köp- och säljstrategi. Du kommer veta hur du på bästa sätt planerar upp dagen som daytrader, vilken information som är viktig och hur du kan tjäna pengar på aktiehandel. Du kommer känna dig tryggare i din handel genom att kontrollera girighet och använda verktyg inom analys och börspsykologi. Efter kursen kommer du ha en plan för hur du når dina mål som framtida daytrader.

Du har obegränsad tillgång till kursen under ett helt år - över alla enheter du äger.

Lektionernas upplägg varierar från videos, demos, quiz, läsa text samt ladda ner dokument som du kan arbeta i och spara. Allt för att du ska kunna ta praktiska steg direkt och utvecklas som daytrader. Efter avslutad kurs tilldelas du ett diplom.

 

Kommentera inlägget här: