Erbjudande på arbetsböckerna

Just nu har vi ett erbjudande på arbetsböckerna; köp Snabbguide i Daytrading, Snabbguide i Teknisk analys och få Aktiedagboken på köpet.

”Snabbguide i daytrading” är den första arbetsboken i en serie där varje bok tar upp olika sätt att handla med aktier, både kortsiktigt och långsiktigt.

Arbets- och loggboken är till för dig som är intresserad och vill få en inblick i daytrading, den riktar sig till dig som är i startgropen till kortsiktig aktiehandel.
Innehållet är mycket korta informativa kapitel om daytrading och handfasta övningar där ett facit finns i slutet av boken.

MER INFORMATION OM BÖCKERNA ......

 

 

”Snabbguide i teknisk analys”.
Denna bok ”Snabbguide i teknisk analys” är den andra arbetsboken i en serie där varje bok tar upp olika sätt att handla med aktier, både kortsiktigt och långsiktigt.

Arbets- och loggbok och är till för dig som är intresserad och vill få en inblick i teknisk analys, den riktar sig till dig som är i startgropen till teknisk analys.
Innehållet är mycket korta informativa kapitel om teknisk analys och handfasta övningar där ett facit finns i slutet av boken.

 
 
 

Aktiedagboken är en loggbok för dig som vill ha ordning och struktur på din aktiehandel.
Skriv dina strategier, tankar, mål, regler, samt summera dina aktieköp och utdelningar.

 

 

Kommentera inlägget här: