Semester och framtid

Att ta semester när man jobbar som trader kräver sin planering, det är ju inte som när man är anställd och kan zooma ut i 5 veckor.
Jag har ett vanligt konto som jag döpt till semester och där sparar jag varje månad en summa så att jag kan koppla av. Dock är jag inte helt ledig då jag känner att om jag inte har koll på nyheterna så blir jag stressad av att inte veta vad som händer, så dem läser jag ändå även fast jag har semester. 
Själva sparsumman i sig kan variera beroende på hur tradingen går men att spara på separata konton som jag döpt till olika ändamål hjälper mig att bli motiverad till den specifika saken som jag spar till.
 
Just nu har jag sparkonton som heter; semester, fjällstuga (min dröm), barnen, framtid, pension. I helgen var jag hos en kompis i Göteborg och fick massor med spar och ekonomi inspiration så nu är jag superpepp på pensionsdelen som jag inte är duktig på överhuvudtaget.
Linda som är proffs på detta har lovat att hjälpa mig, yay!!!
 
 
 (Bild från Paddan i Göteborg, fick skjuts av snällaste Gösta för vi inte hittade vägen till musikflotten hahaha )
 
 
Tiden gick alldeles för fort (skrattade typ konstat i tre dagar) och planen var att planera livshjulet för detta år (skulle ha gjort det i januari men tiden gick och sen kom pandemin så det blev inte av då). Men nu är vi igång vilket känns jättekul, när den är klar så ska jag skriva och berätta :).