Rapportperiod

BLOGG / Permalink / 0
Börsen är i skrivande stund ned 1,43% men det har ingen betydelse för vissa aktier om de inte följer index såklart. Rapportperioden som nu är i full gång kan verkligen röra om i grytan så man måste vara på tårna, en bra rapport för ett företag kan innebära dåliga nyheter för ett annat. Att hålla lite koll på konkurrerande bolag är inte så dum idé, men det finns ju hur många företag som helst så det gäller att dra en gräns. Jag tänker inte gå in på vilka rapporter som är bra eller dåliga, att analysera en rapport tycker jag att man gör bäst själv eller så lyssnar man på vad bankerna tycker. Det jag kan säga om rapporter är väl att de inte alltid bemöts rättvist, vilket kan vara riktigt frustrerande ibland speciellt om man själv tycker att rapporten var bra och så går aktien ner. Oavsett om det är rapportperiod eller inte så försöker jag alltid att dra mig ur de positioner som jag anser har för hög risk i för att stanna kvar över helgen, man vill ju kunna slappna av med familj och vänner. Hoppas ni haft en bra vecka!

Vabba/Jobba = Ingen bra kombo!

BLOGG / Permalink / 0
 
Att vabba tre barn samtidigt som man ska jobba är inte lätt.... De är i och för sig väldigt vana vid att jag sitter framför datorn, men att springa fram och tillbaka mellan köket och datorn samtidigt som man ska göra tusen andra saker för att göra dem glada är ingen bra kombo.
Det är helt enkelt bara att stänga ner, grrrr.... heeelt omöjligt att försöka koncentrera sig!
Usch vilken klagande morsa jag är idag, men man skulle ha haft tio armar till haha :)
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

BLOGG / Permalink / 0
Idag är alla tre kidsen hemma med ont i halsen och snuva, usch vad trött jag är på denna sjukstuga, har åkt på varenda sjukdom som gått sedan december. Trodde faktiskt att det var över nu men icke :(
 
Kaffet är i alla fall klart och skärmarna är i gång, hoppas på att få jobba lite ostört en stund nu :).
 
 
 
 
 
 
Till top